Hej! 

Vi är glada att du vill vara med i föreningen som medlem eller prenumerant. Som medlem kommer du få tillgång till kunskapsplattformen via den e-postadressen som används vid din registrering, samt får mejlutskick om kommande evenemang som rör just medlemmar. Som prenumerant kommer du få mejlutskick enligt de intresseområden som du väljer i formen nedan.

Vänligen fyll i registreringsformuläret nedan. Informationen som vi sparar om dig inkluderar namn, efternamn och e-postadress. Den informationen behöver vi för att hantera ditt medlemskap eller prenumeration. Vi sparar enbart data om aktuella medlemmar samt medlemmar från föregående året, samma gäller för prenumeranter. Att registrera sin organisation som medlem innebär att alla organisationens representanter kan få tillgång till medlemsförmåner. Vi behöver dock ha någon kontaktperson som representerar den organisationen som ingår medlemskapet.

----- Informationen nedan gäller enbart medlemskap -----

Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår för privata personer och 300 kr för organisationer. Du kan betala den till föreningens Bankgiro 5773-1671, vänligen skriv i betalningsmeddelande ditt namn (för privata personer) eller organisationens namn (om du registrerar din organisation som medlem). Medlemskapet i föreningen gäller under ett kalender år och förnyas senast 31 mars nästkommande år via betalning av medlemsavgiften.

Genom att betala medlemsavgiften godkänner du att du har tagit del av och lovar att följa föreningens stadgar och värdegrund.

Du får själv bestämma på vilken nivå vill du engagera dig i föreningen. Du är välkommen att bidra med din tid och kompetens för att utveckla föreningen och rörelsen. Det går bra också att bli medlem för dig som inte planerar vara så pass aktiv i föreningen men vill stödja rörelsen och få tillgång till kunskapsplattformen om ideell marknadsföring. 

 
* visar obligatoriska fält
Fyll i här organisationens namn ifall du registrerar medlemskap för en organisation

För att du ska få information som är relevant för dig, vill vi veta mer om dina preferenser.

Email Marketing Powered by Mailchimp